Xherdani befasi për fansin nga Prishtina (Foto)

Futbollisti shqiptar Xherdan Shaqiri ka befasuar një fans të flaktë të tij, duke e vizituar atë në banesën e tij në Prishtinë. Pas kampanjës me Zvicrën në ‘Euro 2016’, Shaqiri është duke kaluar pushimet në Kosovë dhe vendosi që ta befasonte fansin e tij të flaktë, Visar Bajramin-Calin.

Futbollisti shqiptar Xherdan Shaqiri ka befasuar një fans të flaktë të tij, duke e vizituar atë në banesën e tij në Prishtinë.

Pas kampanjës me Zvicrën në ‘Euro 2016’, Shaqiri është duke kaluar pushimet në Kosovë dhe vendosi që ta befasonte fansin e tij të flaktë, Visar Bajramin-Calin.

COMMENTS