‘Xhanëm’ bashkon Metin, Albulena Ukaj dhe Gasson (Video)

Nën ritmet verore dhe me nje tekst të lezetshëm, u publikua projekti më i ri me titull ‘Xhanëm’. Ky projekt vjen si bashkëpunim mes këngëtares Albulena Ukaj dhe Metit e Gassos. Deri sa jemi mësuar që sidomos reperin gjilanas Gasso ta shohim krah Big Mamës, këtë herë ai ‘xhanëm’ i thotë dikujt tjetër!

Nën ritmet verore dhe me nje tekst të lezetshëm, u publikua projekti më i ri me titull ‘Xhanëm’.

Ky projekt vjen si bashkëpunim mes këngëtares Albulena Ukaj dhe Metit e Gassos.

Deri sa jemi mësuar që sidomos reperin gjilanas Gasso ta shohim krah Big Mamës, këtë herë ai ‘xhanëm’ i thotë dikujt tjetër!

COMMENTS