Vildane Zeneli zbulon gjithçka (Video)

Po vazhdon të ekspozohet shumë, madje as provokimet nuk i lë anash! Modelja Vildane Zeneli ka filluar pushimet dhe nuk e ka ndërmend të ndalet me pamje provokative të cilat nxjerrin në pah të pasmet dhe gjoksin bombastik të saj. Ajo ka shfrytëzuar rrjetin social Snapchat duke treguar se po i shijon pushimet e verës.

Po vazhdon të ekspozohet shumë, madje as provokimet nuk i lë anash!

Modelja Vildane Zeneli ka filluar pushimet dhe nuk e ka ndërmend të ndalet me pamje provokative të cilat nxjerrin në pah të pasmet dhe gjoksin bombastik të saj.

Ajo ka shfrytëzuar rrjetin social Snapchat duke treguar se po i shijon pushimet e verës.

COMMENTS