Xhelozia e Gilit për Ilir Beranin! (Foto)

Dyshja e skenës muzikore shqiptare Gili dhe Ilir Berani, përherë janë cilësuar si të pashëm. Bashkë në jetë, në profesion. Bashkë kudo. Janë çift pre

Dyshja e skenës muzikore shqiptare Gili dhe Ilir Berani, përherë janë cilësuar si të pashëm.
Bashkë në jetë, në profesion. Bashkë kudo. Janë çift prej afro 30 vitesh.

Por, a ka qenë Gili ndonjëherë xheloze për bashkëshortin e saj?

‘Xhelozia është presion i dashurisë së madhe, ajo mund të ketë anët pozitive dhe negative. Pas aq shumë viteve, për mua është qesharake të ndjej xhelozi kur jemi gjithmonë bashkë’, thotë Gili.

Gili dhe Ilir Berani

COMMENTS