Foka që mrekullisht i shpëtoi balenave vrasëse (Video)

Arriti që mrekullisht t'i shpëtojë sulmit të disa balenave vrasëse, teksa foka u ngjit e tmerruar në varkën e disa turistëve. Ngjarja ndodhi në bri

Arriti që mrekullisht t’i shpëtojë sulmit të disa balenave vrasëse, teksa foka u ngjit e tmerruar në varkën e disa turistëve.

Ngjarja ndodhi në brigjet e ishullit Vankuver në Kanada ku u filmua me kamerë nga Kirk Fraser dhe u bë senzacion në internet.

‘Ne i pamë 4 ose 5 balena vrasëse të cilat donin ta hanin fokën. Fatmirësisht për fokën rreziku u largua pas gjysmë ore. Foka u largua pastaj, u kthye në ujë’, u shpreh njëri prej turistëve.

COMMENTS