Volejbollistja që ka pushtuar rrjetet sociale (Video)

Ndonjëherë, volejbolli mund të shndërrohet në një sport interesant, sidomos kur bëhet fjalë për atë femëror. Dhe ajo që e ka bërë 'të famshëm' këtë

Ndonjëherë, volejbolli mund të shndërrohet në një sport interesant, sidomos kur bëhet fjalë për atë femëror.

Dhe ajo që e ka bërë ‘të famshëm’ këtë sport në rrjetet sociale, është Winifer Fernandez.

Volejbollistja e Republikës Domenikane tërhoqi vëmendjen në disa ndeshje ndërkombëtare, duke u shndërruar në një hit në rrjetet sociale…dhe jo vetëm për talentin e saj.

COMMENTS