Aida Doçi, nafaka e Gold AG (Video)

Reperi Gold AG deri tani ka pasur një sërë duetesh e ka ndryshuar shumë partnerë në këngë, por kësaj rradhe i ka rënë pikës! Një bashkëpunim si ky

Reperi Gold AG deri tani ka pasur një sërë duetesh e ka ndryshuar shumë partnerë në këngë, por kësaj rradhe i ka rënë pikës!

Një bashkëpunim si ky që sapo u lansua nga Aida Doçi dhe Gold AG, ‘Pe du’, paskemi qenë duke e pritë dhe nuk e kemi ditë.

Bile bile, derisa i këndojnë dashurisë e shëtisin plazhit, shkojnë mjaftë mirë edhe si çift… por kjo është një temë krejt tjetër.

COMMENTS