Virale: ‘Do ta luftojmë së bashku, bir!’ (Foto)

Për t'i treguar të birit se nuk është vetëm, ky baba vendos të bëjë tatuazh të njëjtën shenjë që i biri ka pas ndërhyrjes kirurgjikale në kokë. Pos

Për t’i treguar të birit se nuk është vetëm, ky baba vendos të bëjë tatuazh të njëjtën shenjë që i biri ka pas ndërhyrjes kirurgjikale në kokë.

Postimi në Instagram megjithëse nuk shoqërohet me asnjë shpjegim është bërë viral dhe gjesti i babait është përgëzuar shumë. Ka dhe nga ata që kanë hedhur dyshime mbi vërtetësinë e kësaj fotoje.

Do ta luftojmë së bashku, bir - Foto

COMMENTS