Ju prezantojmë ‘djalin gjarpër’ nga India (Video)

'Djali Gjarpër'. Kështu njihet 13 vjeçari indian Aditya Kumar Jangum, i cili është bërë i famshëm në vendlindjen e tij falë fleksibilitetit perfekt.

‘Djali Gjarpër’. Kështu njihet 13 vjeçari indian Aditya Kumar Jangum, i cili është bërë i famshëm në vendlindjen e tij falë fleksibilitetit perfekt.

Duke jetuar në Ratnagiri në Maharashtra të Indisë, Aditya ka shpenzuar 8 vjet për të perfeksionuar përkulshmërinë e tij dhe aftësitë në joga.

Gjendja dhe aftësitë e tij kanë habitur prindërit dhe miqtë, por Aditya do që t’i përdorë këto në avantazhin e tij dhe të ketë emrin në Librin e Rekordeve Botërore Guinness.

COMMENTS