15 vendet turistike – Si duken dhe si janë në të vërtetë (Foto)

Jemi mësuar që agjencitë e udhëtimeve përmes fotove shumë ngjyrëshe të na premtojnë se në destinacionet e tyre turistike do të kalojmë si në parajsë.

Jemi mësuar që agjencitë e udhëtimeve përmes fotove shumë ngjyrëshe të na premtojnë se në destinacionet e tyre turistike do të kalojmë si në parajsë.

Megjithatë, jo shumë njerëz e dijnë se shumica e vendeve të famshme nuk janë ashtu siç shfaqen në fotot e zbukuruara.

Në fotogalerinë e mëposhtme janë të dy versionet, si reklamohet dhe si do ta gjeni nëse do ta vizitoni.

Foto 1 Muri Kinez

Foto 1 Muri Kinez FULL

Foto 2 Mykonos

Foto 2 Mykonos Full

Foto 3 Pizza

Foto 3 Pizza Full

Foto 4 Mona Liza

Foto 4 Mona Liza full

Foto 5 Kulla e Ajfellit

Foto 5 Kulla e Ajfellit Full

Foto 6 Venediku

Foto 6 Venediku full

Foto 7 Rio

FOto 7 Rio full

Foto 8

Foto 8 Full

Foto 9 Piramidat

Foto 9 Piramidat Full

Foto 10

Foto 10 full

Foto 11

Foto 11 Full

Foto 12

Foto 12 Full

Foto 13

Foto 13 full

Foto 14

Foto 14 full

Foto 15

Foto 15 Full

COMMENTS