Fitorja e Kombëtares – Dedikimet e yjeve (Foto)

Fitorja historike e Shqipërisë kundër Rumanisë ka gëzuar të gjithë tifozët shqiptarë, përfshirë këtu dhe yjet e skenës shqiptare. Disa prej tyre i kanë shprehur emocionet duke publikuar foto në rrjetet sociale. Ja disa prej tyre:

Fitorja historike e Shqipërisë kundër Rumanisë ka gëzuar të gjithë tifozët shqiptarë, përfshirë këtu dhe yjet e skenës shqiptare.

Disa prej tyre i kanë shprehur emocionet duke publikuar foto në rrjetet sociale. Ja disa prej tyre:

Xhevdeti

Luana

Unikkatili

Kaltrina

Lyrical Son

Ermali

Enca

Aurela Gace

Adelina Berisha

Jeton Zogiani

COMMENTS