Vedat Ademi me bashkëpunim, sjellë këngë ritmike (Video)

Këngëtari Vedat Ademi ka publikuar këngën e tij të re. Vedat Ademi kësaj here ka ardhur me një bashkëpunim ndërsa kënga pritet të dëgjohet shumë.

Këngëtari Vedat Ademi ka publikuar këngën e tij të re.

Vedat Ademi kësaj here ka ardhur me një bashkëpunim ndërsa kënga pritet të dëgjohet shumë.

Projekti i tij ‘Thirrëm dashuri’, me artistin e ri J. Gashi, ndërsa kënga është ritmike, ndryshe nga baladat me të cilat jemi mësuar ta dëgjojmë Vedatin.

Muzikën dhe orkestrimin e këngës e realizoi Endrit Shani ndërsa për tekstin është përkujdesur Endrit Mumajesi.

COMMENTS