Buzëqeshja e një vullkani jep shfaqje spektakolare në Hawaii (Video)

Vullkanet janë bërë tërheqëse për turistët në Hawaii, pos plazheve, rërës së pastër dhe kulturës së banorëve vendas. Grupi i ishujve është i njohur

Vullkanet janë bërë tërheqëse për turistët në Hawaii, pos plazheve, rërës së pastër dhe kulturës së banorëve vendas.

Grupi i ishujve është i njohur për numrin e lartë vullkaneve që shpërthejnë herë pas herë në sipërfaqen e tokës dhe nën ujë.

Por shpërthimi në kraterin Kilauea në ishullin më të madh të Hawaiit, ishte më spektakolari. Llava dhuroi një ‘buzëqeshje’ në zgjim. Ajo formon dy pika të kuqe, ose sytë dhe më pas një vijë të harkuar për të kompletuar buzëqeshjen.

Kjo ishte vetëm përshëndetja, pasi më pas llava bie në ujë për të dhuruar një tjetër spektakël.

COMMENTS