‘Tuneli i Dashurisë’ në Ukrainë (Foto)

Një tunel në Ukrainë që duket si prej një libri përrallash, josh shumë turistë dhe çifte të dashuruarish për të bërë foto e për të propozuar për marte

Një tunel në Ukrainë që duket si prej një libri përrallash, josh shumë turistë dhe çifte të dashuruarish për të bërë foto e për të propozuar për martesë.

Për historinë e tunelit të mrekullueshëm që është i formuar nga degë pemësh, mes të cilave futen rrezet e diellit me shumë romanticitet, banorët vendas i kanë folur fotografit Amos Chapple, nga ‘Radio Free Europe’.

Ai mësoi se pemët janë krijuar ashtu për të mbuluar shinat e trenit që shkonte në një bazë ushtarake aty pranë, gjatë kohës së luftës. Një tren i vjetër vazhdon edhe sot të kalojë çdo ditë, duke ruajtur pa dashur formën e tunelit madhështor, i cili ofron pamje fantastike në çdo stinë.

Tuneli 8

Tuneli 7

Tuneli 6

Tuneli 5

Tuneli 4

Tuneli 3

2 Tuneli

1 Tuneli

COMMENTS