Ja pse e bëri ndërhyrjen në gjoks, rrëfehet Çiljeta (Foto)

Ka pak ditë që këngëtarja e njohur Çiljeta Xhilaga bëri ndërhyrje në gjoksin e saj, me një nga kirurgët italian më të mirë të ndërhyrjeve estetike.

Ka pak ditë që këngëtarja e njohur Çiljeta Xhilaga bëri ndërhyrje në gjoksin e saj, me një nga kirurgët italian më të mirë të ndërhyrjeve estetike.

Gjithçka shkoi mirë dhe Çiljeta tashmë është kthyer në Tiranë prej disa ditësh. Në një intërvistë këngëtarja rrëfen orët e dhimbshme të operacionit, si dhe arsyen pse vendosi të bënte ndërhyrjen.

‘Ishte një operacion i dhimbshëm dhe i gjatë ka thënë këngëtarja’. ‘Kisha disa dhimbje pas operacionit dhe narkozës’. Arsyet se pse ajo vendosi të krynte këtë ndërhyrje thotë se ishte për arsye shëndëtesore.

‘Operacioni im ishte për arsye shëndetësore. Kishte kohë që gjoksi më dëmtonte shpatullën, ndaj vendosa të ndërhyjë’, ka rrëfyer këngëtarja.

Cili 1

Cili 2

COMMENTS