Shokon ura prej xhami (Video)

Këta turistë të tmerruar janë filmuar duke 'vuajtur' për të kaluar urën prej xhami qindra metra mbi një kanion të Kinës. Një burrë tërhiqet zvarrë

Këta turistë të tmerruar janë filmuar duke ‘vuajtur’ për të kaluar urën prej xhami qindra metra mbi një kanion të Kinës.

Një burrë tërhiqet zvarrë teksa një tjetër mbahet në njërën anë të parmakut i frikësuar për vdekje.
Ndërkohë një vizitore shtrihet në tokë dhe refuzon të çohet për të kaluar urën.

Ndoshta në mënyrë të padrejtë, spektatorët qeshin kur i shohin turistët të bërtasin në horror.
Urat prej xhami janë përhapur shumë në Kinë por shumë shqetësime janë ngritur për sigurinë e tyre.

COMMENTS