Tuna në mikrofon përsëri… (Foto)

Ka kohë që është paralajmëruar një bashkëpunim i Tunës me Yll Limanin dhe duket se ka ardhur që kënga e tyre të bëhet publike. Këngëtarja Altuna Se

Ka kohë që është paralajmëruar një bashkëpunim i Tunës me Yll Limanin dhe duket se ka ardhur që kënga e tyre të bëhet publike.

Këngëtarja Altuna Sejdiu ka filluar edhe xhirimet për vidoeklipin e këngës së saj më të re.

Ndërsa në foto shihet duke u bërë gati, Tuna duket e mrekullueshme, nën përkujdesjen e Arbër Bytyqit.

Tuna me grimerin

Tuna

COMMENTS