Me çka do të vijë Noizy në Zhurma Video Music Awards 12?

Shumë shpejt po afrohet data e mbajtjes së ngjarjes më të madhe kulturore shqiptare 'Zhurma Video Music Awards 12', ndërsa performancat e artistëve të

Shumë shpejt po afrohet data e mbajtjes së ngjarjes më të madhe kulturore shqiptare ‘Zhurma Video Music Awards 12’, ndërsa performancat e artistëve të ndryshëm që do të dridhin skenën në mbrëmjen e 15 Shtatorit janë në përfundim e sipër.

Ndër artistët që do të performojnë të enjten, pa dyshim që do të jetë edhe reperi Noizy, që cilësohet si më i famshmi në të gjitha trevat shqiptare.

Një superperformancë disa minutëshe tashmë është gati, ndërsa si gjithmonë Noizy mezi pret t’u dhurojë spektakël fansave të tij edhe përmes ZhurmaVMA12, mëson portali zico.tv

Dhe meqë si gjithmonë jeni mësuar me befasitë e tij, duroni të shihni se me çka do të vijë Noizy në ZhurmaVMA12!

noizy 2

COMMENTS