‘Stop Club’ hapë sezonin veror me 2 Korrik (Foto/Video)

Për ju që mezi po prisni, 'Stop Club' në Gjilan me 2 Korrik hapë sezonin veror 2016. Një mbrëmje që s'duhet ta humbni në hapjen e madhe të 'Stop Cl

Për ju që mezi po prisni, ‘Stop Club’ në Gjilan me 2 Korrik hapë sezonin veror 2016.

Një mbrëmje që s’duhet ta humbni në hapjen e madhe të ‘Stop Club’. Capital T dhe Labinot Tahiri Labi do ta argëtojnë publikun në nisjen e sezonit veror.

Ndërkohë si rezident Dj ‘Stop Club’ ka caktuar Nass dhe Trebla Vj.

Posteri

COMMENTS