Sinan Hoxha njejtë si çdo verë (Video)

Këngëtari edhe një herë ka dëshmuar se i kushton rëndësi spoteve të këngëve dhe dukjes. Ai ka lansuar sot projektin e ri ‘Pina Pina’ e që në fakt, përveç humbjes në peshë të Sinanit, nuk ka ndonjë ndryshim të madh nga ato që jemi mësuar ta shohim e ta ndëgjojmë këngëtarin.

Këngëtari edhe një herë ka dëshmuar se i kushton rëndësi spoteve të këngëve dhe dukjes.

Ai ka lansuar sot projektin e ri ‘Pina Pina’ e që në fakt, përveç humbjes në peshë të Sinanit, nuk ka ndonjë ndryshim të madh nga ato që jemi mësuar ta shohim e ta ndëgjojmë këngëtarin.

COMMENTS