Sonte dasëm e madhe mes Jordanisë dhe Kosovës! (Foto)

Mohamad Alkhazal, anëtari i grupit Baboo Darabuka martohet sonte me Nora Mushicën, vajza nga Kosova e cila shumë kohë më parë ia ka rrëmbyer zemrën.

Mohamad Alkhazal, anëtari i grupit Baboo Darabuka martohet sonte me Nora Mushicën, vajza nga Kosova e cila shumë kohë më parë ia ka rrëmbyer zemrën.

Në dasmë do të jenë të pranishëm familjarë të shumtë të dhëndrrit të cilët kanë ushëtuar nga Jordania në Kosovë ku po i presin ata të nuses, si dhe kolegë e bashkëpuntorë.

Mbrëmë Nora ka mbajtë kanagjegjin ku ka qenë i pranishëm edhe vetë Mohamadi, ndërsa ne mësojmë se çifti sot po realizon një sesion fotosh nga Veton osmani.

Urime çiftit!

mohamad

COMMENTS