Një beqar më pak në estradë (Foto/Video)

U martua edhe ky! Mohamad Alkhazal nga Baboo Darabuka mbrëmë zyrtarisht i ka dhënë fund beqarisë. Ai dhe nusja, Nora Mushica, kanë mbajtë një dasmë familjare dhe vetëm me rrethin e ngushtë të shoqërisë.

U martua edhe ky!

Mohamad Alkhazal nga Baboo Darabuka mbrëmë zyrtarisht i ka dhënë fund beqarisë.

Ai dhe nusja, Nora Mushica, kanë mbajtë një dasmë familjare dhe vetëm me rrethin e ngushtë të shoqërisë.

13548772_615329481965974_1031591341_o

13569774_615329448632644_1785348991_o (1)

13569777_615329455299310_668475148_o

13570178_615329458632643_702882294_o

13570377_615329471965975_1909388266_o

13579881_615329488632640_1339734871_o

13582203_615329491965973_191878857_o

13582395_615329478632641_874300211_o

13588718_615329485299307_1949407083_o

13616237_615329465299309_583004100_o

13621432_615329475299308_1366305643_o

13548728_615329451965977_1781893225_o

COMMENTS