Shqiptari që përfaqëson Norvegjinë në ‘Mister Universal Ambassador 2016’

Nga 1 Gushti i këtij viti, 45 vende kanë përzgjedhur përfaqësuesit e tyre për t'i prezantuar në 'Mister Universal Ambassador 2016' që këtë vit do ta k

Nga 1 Gushti i këtij viti, 45 vende kanë përzgjedhur përfaqësuesit e tyre për t’i prezantuar në ‘Mister Universal Ambassador 2016’ që këtë vit do ta ketë edicionin e dytë.

Ramush Hyseni është shqiptari që do të përfaqësojë shtetin e Norvegjisë në këtë eveniment bukurie që mbahet në Bali të Indonezisë nga data 21-30 Shtator.

Ndryshe, Ramush Hyseni është model i ‘Moda City’ nga producenti Dashnor Asllani.

Ky konkurs është një mundësi e re dhe mjaft e mirë për djemtë nga Kosova, që dëshirojnë ta përfaqësojnë shtetin e tyre në eventin ‘Mister Universal Ambasador 2016’. Të interesuarit mund të aplikojnë në Moda City.

Ramush Hyseni 1

Ramush Hyseni 2

COMMENTS