Artistet shqiptare bëjnë tatuazhe të inspiruara nga Rihanna (Foto)

Tatuazhet tashmë janë trendi që sa po vjen e po rritet në vendin tonë. Arti i vizatimit të trupit tek disa njerëz pasqyron jetën dhe përjetimet më

Tatuazhet tashmë janë trendi që sa po vjen e po rritet në vendin tonë.

Arti i vizatimit të trupit tek disa njerëz pasqyron jetën dhe përjetimet më të rëndësishme, por ka edhe prej atyre që inspirohen nga idollët e tyre.

Por, Rihanna, mbetet inspirimi i shumë prej artisteve në vendin tonë dhe tatuazhet si të saj janë të ‘gdhendura’ edhe në trupin e tyre.

Shumë nga artistet shqiptarë kanë pothuajse një e më shumë tatuazhe të ngjashme më këngëtaren nga Barbadosi.

Tuna me tatuazh si të Rihannas

Tuna me tatuazh si të Rihannas

Tuna VS Rihanna

Nora Istrefi me tatuazh si të Rihannas

Nora Istrefi me tatuazh si të Rihannas

Nora Nora Istrefi me tatuazh si të Rihannas

Nora Nora Istrefi me tatuazh si të Rihannas

Nora VS Rihanna

Morena Taraku me tatuazh si të Rihannas

Morena Taraku me tatuazh si të Rihannas

Morena VS Rihanna

Dafina Zeqiri me tatuazh si të Rihannas, por këngëtarja shqiptare e ka modifikuar pak pas një kohe.

Dafina Zeqiri me tatuazh si të Rihannas, por këngëtarja shqiptare e ka modifikuar pak pas një kohe.

Dafina Zeqiri me tatuazh si të Rihannas, por këngëtarja shqiptare e ka modifikuar pak pas një koheeee

COMMENTS