Sharapova edhe pa grim ka stil (Foto)

Tenistja Maria Sharapova është parë dje në rrugët e Manhattanit. Por e veçanta e krejt kësaj është se ajo nuk kishte asnjë pikë grim. Tenistja rus

Tenistja Maria Sharapova është parë dje në rrugët e Manhattanit. Por e veçanta e krejt kësaj është se ajo nuk kishte asnjë pikë grim.

Tenistja ruse e pezulluar aktualisht nga sporti i bardhë është parë mjaft me stil dhe seksi në shëtitjen e saj.

Sharapova ka dëshmuar se grimi nuk është ai që e bën të bukur atë, por ‘nëna natyrë’.

Maria Sharapova 1

Maria Sharapova 2

Maria Sharapova 3

Maria Sharapova 4

COMMENTS