Pritje madhështore për Majlinda Kelmendin – Ja agjenda

Pas suksesit historik të xhudistes pejane e cila arriti të fitojë Medaljen e Artë në Lojërat Olimpike 'Rio 2016', Majlinda Kelmendit do t'i bëhet prit

Pas suksesit historik të xhudistes pejane e cila arriti të fitojë Medaljen e Artë në Lojërat Olimpike ‘Rio 2016’, Majlinda Kelmendit do t’i bëhet pritje madhështore.

Kjo është agjenda e plotë:

Pritja zyrtare e Majlinda Kelmendit, Fituese Olimpike e Medaljes së Artë në Xhudo ‘RIO 2016’ në Aeroportin Ndërkombëtar Adem Jashari – Prishtinë

17:40 – 18:00 Arritja: Adria Airways Frankfurt – Prishtinë.

18:00 – 18:10 Pritja:

Isa Mustafa – Kryeministër i Republikës së Kosovës,

Familja e Majlinda Kelmendit

Kujtim Shala – Zv. Kryeministër dhe Ministër i MRKS-së

Znj. Vlora Dumoshi – Shefe e Stafit të Kryeministrit

Shasivar Haxhiaj – Nënkryetar i Komitetit Olimpik

Sokol Havolli – Shef i Kabinetit të Kryeministrit

18:10- 18:30 Salloni VIP 1

18:30 – 19:00 Konferenca për media

19:00 – 19:30 Nisja nga Aeroporti Ndërkombëtar Adem Jashari për në Prishtinë.

19:30 – 20:30 Parakalimi i Majlinda Kelmendit me autobus të hapur nëpër sheshet e Kryeqytetit.

20:30 – 21:30 Nisja për në Pejë.

COMMENTS