Samanta e din më së miri (Video)

Para pak minutash këngëtarja Samanta Karavella publikoi projektin e ri ‘Na e dina’ në bashkëpunim me Gent Fatalin. Përveç ritmeve verore dhe zërit të ëmbël, këngëtarja duket magjepsëse.

Para pak minutash këngëtarja Samanta Karavella publikoi projektin e ri ‘Na e dina’ në bashkëpunim me Gent Fatalin.

Përveç ritmeve verore dhe zërit të ëmbël, këngëtarja duket magjepsëse.

COMMENTS