Dhe çmimi për të pasmet më seksi në estradë shkon për… (Video)

Fituesja e çmimit kryesor të edicionit të fundit të festivalit Çelësi Muzikor, nuk heziton të shfaqë trupin. Kjo sepse Ana i kushton shumë rëndësi

Fituesja e çmimit kryesor të edicionit të fundit të festivalit Çelësi Muzikor, nuk heziton të shfaqë trupin.

Kjo sepse Ana i kushton shumë rëndësi mirëmbajtjes së trupit duke punuar shumë në palestër, dhe thënë të drejtën ia ka vlejtë çdo djersë.

E kur e sheh njeriu këtë video, ispirohet të shkojë në palestrën më të afërt që gjen!

COMMENTS