Nënë e bijë gati për… (Foto)

Shkurte Fejza dhe Gresa Behluli tanimë janë gati për festën e papritur familjare . zico.tv mëson se Besiana ka vendosur shumë shpejtë për martësë dhe pregaditjet janë bërë në momëntet e fundit. Kanagjegji i nuses së ardhshme po mbahet në një restorant në Prizren.

Shkurte Fejza dhe Gresa Behluli tanimë janë gati për festën e papritur familjare .

zico.tv mëson se Besiana ka vendosur shumë shpejtë për martësë dhe pregaditjet janë bërë në momëntet e fundit.

Kanagjegji i nuses së ardhshme po mbahet në një restorant në Prizren.

13529066_1084188761674786_2874829390787392965_n

13592327_1085392591554403_8924164813233266360_n

COMMENTS