Kur muzika shqiptare luhet nga gjermanët! (Video)

Muzika e këngës së vjetër popullore shqipe ‘Lute lute nana bijën’, është luajtur nga një grup instrumentistësh gjerman në rrugët e Italisë. Me veshje dhe instrumente tradicionale skoceze grupi ka transformuar instrumentalin e këngës shqipe në atë skoceze. Kjo është vetëm edhe një dëshmi e asaj se sa shumë mund të shpërndahen gjërat përmes internetit.

Muzika e këngës së vjetër popullore shqipe ‘Lute lute nana bijën’, është luajtur nga një grup instrumentistësh gjerman në rrugët e Italisë.

Me veshje dhe instrumente tradicionale skoceze grupi ka transformuar instrumentalin e këngës shqipe në atë skoceze.

Kjo është vetëm edhe një dëshmi e asaj se sa shumë mund të shpërndahen gjërat përmes internetit.

COMMENTS