Rapsodët e repit me shokë shumë (Video)

Mc Kresha dhe Lyrical Son, edhepse duke kryesuar majat e top listave europiane me albumin 'Rapsodët n'rap t'sotit', nuk e kanë zgjatur shumë shijimin

Mc Kresha dhe Lyrical Son, edhepse duke kryesuar majat e top listave europiane me albumin ‘Rapsodët n’rap t’sotit’, nuk e kanë zgjatur shumë shijimin e suksesit të albumit.

Ata menjëherë kanë sjellë video-projektin e këngës ‘Thirri krejt shoqet’ në bashkëpunim me Keepman, këngë kjo e të njejtit album.

E tashmë është bërë trend ne videoklipet muzikore që artistët t’i tregojnë botës se kalojnë mirë me kolegë, këtë e bënë edhe kryesuesit e labelit ‘P.I.N.T.’ të cilit kishin mysafir Ledri Vulën dhe rep grupin Kaos.

COMMENTS