Aferë me gruan, burri lakuriq kapet për kondicioneri në katin e 10-të (Video)

U kishte hyrë në mes. Një burri i kushtoi jo pak afera seksuale me një grua të martuar. Ai u detyrua të fshihej në katin e 10-të të një ndërtese, tek

U kishte hyrë në mes. Një burri i kushtoi jo pak afera seksuale me një grua të martuar.
Ai u detyrua të fshihej në katin e 10-të të një ndërtese, teksa në shtëpi gruas i kishte ardhur burri i irrituar.

Gjysmë lakuriq, dashnorit iu desh të mbahej fort pas objektit të kondicionerit.

Banorët e kalimtarët përfituan nga rasti për të bërë video, duke e publikuar më pas në internet. Nuk dihet ku është filmuar dhe as personi në fjalë, por me siguri problemet e burrit nuk kanë përfunduar lehtë.

COMMENTS