Prishtinë, Kuvendi jep dritën jeshile projektit për autobusët urban

Me 84 vota pro deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë ratifikuar sot marrëveshjen për garanci financiare mes Qeverisë së Kosovës dhe Bankës Evropiane pë

Me 84 vota pro deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë ratifikuar sot marrëveshjen për garanci financiare mes Qeverisë së Kosovës dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, për blerjen e autobusëve të trafikut urban në Prishtinë.

Ndryshe marrëveshja për kredi nga BERZH-i kishe ngjallur shumë debate mes zyrtarëve të Qeverisë së Kosovës dhe drejtuesve të Komunës së Prishtinës nga Lëvizja Vetëvendosje.

COMMENTS