Porosia e Ben Affleck për Jennifer Lopez

Derisa Jennifer Lopez ishte shprehur se i është dashur shumë kohë për ta harruar Ben Affleck, ka edhe ai diçka për të shtuar. Në një intervistë tel

Derisa Jennifer Lopez ishte shprehur se i është dashur shumë kohë për ta harruar Ben Affleck, ka edhe ai diçka për të shtuar.

Në një intervistë televizive ai ka thënë se marrëdhënia me Jennifer Lopez kishte ndikuar negativisht në karrierën e tij.

Që nga ai moment, ajo kishte pësuar rënie ‘Sapo isha ndarë me Jennifer dhe kisha 4 filma rresht të cilët dështuan totalisht’, tha ai. Vërtet, Ben?! E gjitha për shkak të Jenniferit?!

COMMENTS