Krejt telefonat në xhep – ‘urdhëron’ Rihanna

Rihanna zhvendosi turin e saj të radhës muzikor në Londër, ku performoi përpara fansave hitet e saj. Këngëtarja në një moment ndaloi muzikën dhe u

Rihanna zhvendosi turin e saj të radhës muzikor në Londër, ku performoi përpara fansave hitet e saj.

Këngëtarja në një moment ndaloi muzikën dhe u kërkoi të gjithë të pranishmëve në ‘Wembley’ që të fusnin në xhep telefonat e tyre.

‘Nuk dua që të shkruani mesazh, asnjë mesazh. As të dashurit, të dashurës apo mamasë tuaj. Telefonat mund t’i mbani vetëm nëse me ta po më filmoni mua’, iu drejtua ajo turmës.

Dhe kur Rihanna flet, të tjerët dëgjojnë!

COMMENTS