Po t’shoh përmas – vjen si ‘remake’ (Video)

Prezantuesi i ‘Tribuna Channel’ Drin Gashi ka realizuar një video ku shihet duke recituar në mënyrë melankolike këngën ‘Po t’shoh përmas’, nga Tingulli i Trent, por në formë të poezisë së qetë. Për më tepër ndiqeni videon e plotë, dhe shijojeni interpretimin e Drinit.

Prezantuesi i ‘Tribuna Channel’ Drin Gashi ka realizuar një video ku shihet duke recituar në mënyrë melankolike këngën ‘Po t’shoh përmas’, nga Tingulli i Trent, por në formë të poezisë së qetë.

Për më tepër ndiqeni videon e plotë, dhe shijojeni interpretimin e Drinit.

COMMENTS