Shkëlqesia e Ritës në festën e ‘GQ’-së

Këngëtarja nga Prishtina me famë botërore, Rita Ora, ka marrë pjesë në ahengun e organizuar nga revista 'GQ' dhe 'Warner Bros', mbrëmjen e djeshme.

Këngëtarja nga Prishtina me famë botërore, Rita Ora, ka marrë pjesë në ahengun e organizuar nga revista ‘GQ’ dhe ‘Warner Bros’, mbrëmjen e djeshme.

Siç duket në foto, Rita ka shkëlqyer me kompletet e saj të tejdukshme.

Në shoqëri të Ritës ishte motra e saj Elena e veshur poashtu në të zeza.

Ju kujtojmë që ylli botëror ka përfunduar pushimet në Ulqin para dy ditësh.

Rita Ora 7 Korrik 1

Rita Ora 7 Korrik 2

Rita Ora 7 Korrik 3

Rita Ora 7 Korrik

COMMENTS