Pishina 2 milionëshe që ju lë pa fjalë (Video)

Pishina private që kushtoi dy milionë dollarë, është ndërtuar në shtëpinë e një adhuruesi të maleve në shtetin federal amerikan Juta dhe është një cop

Pishina private që kushtoi dy milionë dollarë, është ndërtuar në shtëpinë e një adhuruesi të maleve në shtetin federal amerikan Juta dhe është një copë parajse e vërtetë.

Pamje të pabesueshme, shumë argëtim dhe një vend të jashtëzakonshëm për relaks dhe qetësi shpirtërore ofron kjo pishinë e realizuar nga arkitektët e rregullimit të jashtëm.

Shumë pak njerëz ia lejojnë vetes këtë luks, por ai që vendos të investojë për një pishinë të këtillë, nuk pendohet asnjëherë.

COMMENTS