‘Përralla’ e Enedës vjen në remix

‘Fairytale’ tani vjen më ndryshe. Është publikuar versioni remix i këngës së Eneda Tarifës. Kënga e cila përfaqësoi Shqipërinë në Eurovision, vjen me një version ndryshe me ritme verore. Remixi i këngës ‘Fairytale’ është publikuar me videoklip dhe ai përshkruan gjithë rrugëtimin e Enedës në festivalin evropian të këngës Eurosong.

‘Fairytale’ tani vjen më ndryshe. Është publikuar versioni remix i këngës së Eneda Tarifës.
Kënga e cila përfaqësoi Shqipërinë në Eurovision, vjen me një version ndryshe me ritme verore.

Remixi i këngës ‘Fairytale’ është publikuar me videoklip dhe ai përshkruan gjithë rrugëtimin e Enedës në festivalin evropian të këngës Eurosong.

COMMENTS