Njihuni me tempullin që rri në këmbë vetëm me një dru (Foto)

Tempulli 'Ganlu' tërheqë rrgullisht mijëra turistë. E veçanta pamjes së këtij tempulli është se tërë atë strukturë e mbanë një shtyllë druri, e vendos

Tempulli ‘Ganlu’ tërheqë rrgullisht mijëra turistë. E veçanta pamjes së këtij tempulli është se tërë atë strukturë e mbanë një shtyllë druri, e vendosur në një luginë në Taining të Kinës.

‘Ganlu’ njihet edhe si tempulli i ‘shërimit’ për familjet të cilat nuk mund të kenë fëmijë. Ata vizitojnë këtë tempull dhe më pas shpresojnë në rritjen e mundësive për të pasur fëmijë.

Tempulli është ndërtuar që në vitin e largët 1146 nga Ye Zuqia, pasi nëna e tij nuk kishte fëmijë dhe kishte udhëtuar kudo për të gjetur shërim.

Tempulli 2

Tempulli 3

Tempulli 4

Tempulli 5

Tempulli 6

Tempulli 8

Tempulli 1

COMMENTS