Ciara martesë përrallore me Russell Wilson (Foto)

Njihet për stilin e saj të veçantë. Megjithatë, kur mikesha e ngushtë e Kim Kardashian, Ciara u martua dëshironte një dasmë përrallore e amerikane. Dh

Njihet për stilin e saj të veçantë. Megjithatë, kur mikesha e ngushtë e Kim Kardashian, Ciara u martua dëshironte një dasmë përrallore e amerikane. Dhe ia arriti!

Këngëtarja bukuroshe dhe bashkëshorti i saj, Russell Wilson, e zhvilluan ceremoninë në një kështjellë të vjetër angleze.

Ja ku i keni disa nga fotot mahnitëse të dasmës së saj.

Ciara 1

Ciara 2

Ciara 3

Ciara 4

Ciara 5

COMMENTS