Sa ka ndryshuar Leonora Jakupi (Foto)

Si gjithmonë, mahnitë me pamjen e saj. Këngëtarja Leonora Jakupi ka zbuluar imazhin që do të ketë në videoklipin e ri të saj, të cilin do ta publikojë

Si gjithmonë, mahnitë me pamjen e saj. Këngëtarja Leonora Jakupi ka zbuluar imazhin që do të ketë në videoklipin e ri të saj, të cilin do ta publikojë shumë shpejt.

Por, sa ka ndryshuar ajo nga fillimi i karrierës dhe a është ndër të paktat këngëtare që nuk kanë bërë ndërhyrje estetike, këtë na i vërteton një fotografi e vjetër e saj. Vlerësojeni vet origjinalitetin e artistes!

leonora 1996

COMMENTS