Eni Çobani jashtë Gjyqit! (Foto)

Shtëpia e Modës 'Menakon' nga Gjilani i ka bërë ftesë juristes nga Shqipëria Eni Çobani për t'u bërë imazhi i saj. Stilistët pëlqejnë modelet 'asht

Shtëpia e Modës ‘Menakon’ nga Gjilani i ka bërë ftesë juristes nga Shqipëria Eni Çobani për t’u bërë imazhi i saj.

Stilistët pëlqejnë modelet ‘asht e lëkurë’ për të përfaqësuar krijimet e tyre, por ja që ndodh edhe kështu.

Është personaliteti dhe profili i dashur publik që e bën Enin imazhin e përsosur për një linjë veshjesh, por jo vetëm kaq. Juristja ka një paraqitje e portret shumë të bukur, ndaj jo rastësisht ishte kësaj here frymëzimi i krijuesve të një shtëpie mode.

Eni Çobani është personalitet televiziv, juriste dhe pedagoge. Ajo është edhe personazhi kryesor tek rubrika ‘Shihemi në Gjyq’ në TV Klan.

Eni Çobani 1

Eni Çobani 2

Eni Çobani 3

Eni Çobani 4

COMMENTS