Ndjeshmëria e thellë për muzikën! (Video)

Është kthyer në një sensacion online pasi është filmuar duke dhuruar një performancë shumë intensive në piano, të shoqëruar me shprehje të çuditshme f

Është kthyer në një sensacion online pasi është filmuar duke dhuruar një performancë shumë intensive në piano, të shoqëruar me shprehje të çuditshme fytyre.

Pianistja, e cila luan në tastierë për bendin ‘Boston Crusaders Drum dhe Bugle Corps’, është ylli i videos i postuar në Facebook me 6 korrik, ndërsa është klikuar më shumë se 1.8 milionë herë.

COMMENTS