Michelle Obama thirrje të mbështesin Hillary Clinton (Video)

Michelle Obama entuziazmoi sallën në Kuvendin e Partisë Demokratike dhe u bëri thirrje të pranishmve të mbështesin Hillary Clinton.

Michelle Obama entuziazmoi sallën në Kuvendin e Partisë Demokratike dhe u bëri thirrje të pranishmve të mbështesin Hillary Clinton.

COMMENTS