Kanye West ‘fut’ në shtrat Kim Kardashian, Taylor Swift e Donald Trump (Video)

Reperi amerikan Kanye ëest e ka bërë publike një pjesë të videoklipit të këngës së tij 'Famous' nga albumi 'The Life of Pablo'. Çfarë ka marrë vëme

Reperi amerikan Kanye ëest e ka bërë publike një pjesë të videoklipit të këngës së tij ‘Famous’ nga albumi ‘The Life of Pablo’.

Çfarë ka marrë vëmendjen e këtij videoklipi që ka lënë të gjithë të habitur, është se shfaqen në shtrat Kanye edhe shumë personalitete të njohur, të gjithë të zhveshur.

Pranë Kanyes është bashkëshortja e tij, Kim Kardashian dhe Taylor Sëift në anën tjetër, ndërsa aty janë edhe Amber Rose, Ray J, Donald Trump, Chris Broën e Rihanna.

Është vërtetë e pabesueshme, por vet reperi thotë se të gjithë këto personalitete janë të vërtetë dhe kanë qenë pjesë e xhirimeve!

Foto Kanye West

1.George W Bush 2.Anna Wintour 3.Donald Trump 4.Rihanna 5.Chris Brown 6.Taylor Swift 7.Kanye West 8.Kim Kardashian 9.Ray J 10.Amber Rose 11.Caitlyn Jenner 12.Bill Cosby

COMMENTS