Era rrëzon djalin nga biçikleta (Video)

Era e fuqishme e ka rrëzuar djaloshin që po bënte xhiro me biçikletë. Kamera e vendosur në veturë, e ka xhiruar fëmijën që ngiste biçikletën në drejti

Era e fuqishme e ka rrëzuar djaloshin që po bënte xhiro me biçikletë. Kamera e vendosur në veturë, e ka xhiruar fëmijën që ngiste biçikletën në drejtim të kundërt me erën e fuqishme. Ngjarja ka ndodhur një qytet të vogël në Rusi dy vite më parë, mirëpo video është publikuar para pak ditësh.

Shikoni në videon e plasuar më poshtë, se si lëvizë me vështirësi një grua me një fëmijë të vogël, shkaku i kësaj ere të fortë me shpejtësi deri në 200 km/h.

Pak çaste më vonë, duke se kjo stuhi pushon dhe ata lëvizin normalisht.

COMMENTS