Ja nga kush e kanë vjedhur këngën Ronela dhe Young Zerka (Video)

Ronela Hajati dhe Young Zerka kanë publikuar dje këngën e tyre më të re, të titulluar 'Syn i jemi'. Sigurisht që projekti është mirëpritur nga të g

Ronela Hajati dhe Young Zerka kanë publikuar dje këngën e tyre më të re, të titulluar ‘Syn i jemi’.

Sigurisht që projekti është mirëpritur nga të gjithë fansat e tyre, por ka edhe disa fansa mjaft të vëmendshëm.

Qartësisht refreni i kësaj kënge përputhet me refrenin e këngës së Anjeza Brankës dhe Bertan Asllanit.

Vetëm se Anjeza dhe Bertani e kanë kënduar shumë vite më parë, saktësisht në vitin 2008.

Me llogari të thjeshta, pjesëza e këngës është kënduar 9 vjet më parë. Pasur parasysh këto llogari nëse do të quhej e vjedhur, kush e vodhi këngën?

Në këtë video janë përballë të dyja këngët:

COMMENTS