2Ton dhe Xhavit Avdyli përsëri bashkë (Video)

Tashmë jemi mësuar me bashkëpunime, pasi ato janë bërë të shpeshta në estradën shqiptare. Por pas suksesit me këngën ‘Loçka jem’, vëllezërit e fam

Tashmë jemi mësuar me bashkëpunime, pasi ato janë bërë të shpeshta në estradën shqiptare.

Por pas suksesit me këngën ‘Loçka jem’, vëllezërit e famshëm nga Ferizaj Arton dhe Xhavit Avdyli, kanë ribashkuar forcat sërish për një bashkëpunim.

‘Mos ta nin’ është kënga më e re e dyshes dhe është e stilit të njëjtë si hiti paraprak.

Për tekstin është përkujdesur vetë reperi, kurse muzikën e ka bërë Kastriot Dugolli.

COMMENTS