Humbi babanë por ai fitoi trashëgimi miliardëshe (Foto)

Vdekja e babait të tij ishte një humbje e madhe për të, por ai trashëgoi 9 miliardë funte pasuri. Hugh Grosvenor, 25 vjeç, është tashmë njeriu i tr

Vdekja e babait të tij ishte një humbje e madhe për të, por ai trashëgoi 9 miliardë funte pasuri.

Hugh Grosvenor, 25 vjeç, është tashmë njeriu i tretë më i pasur në Britaninë e Madhe.

Duka i Uestminster i la gjithçka djalit të tij në testament, para se të ndahej nga jeta pak ditë më parë.

Mes pronave të tij janë disa hotele në Nju Jork, Vankuver, Hong Kong, Singapor dhe qindra hektarë në Silicon Valley, për të mos përmendur pronat e shumta në Britani, ku veç vilave dhe hoteleve ka edhe një fermë gjigante me gjedhë.

Humbi babanë por ai fitoi trashëgimi miliardëshe  10

Humbi babanë por ai fitoi trashëgimi miliardëshe 1

Humbi babanë por ai fitoi trashëgimi miliardëshe 3

Humbi babanë por ai fitoi trashëgimi miliardëshe 4

Humbi babanë por ai fitoi trashëgimi miliardëshe 5

Humbi babanë por ai fitoi trashëgimi miliardëshe 13

Humbi babanë por ai fitoi trashëgimi miliardëshe 6

Humbi babanë por ai fitoi trashëgimi miliardëshe 7

Humbi babanë por ai fitoi trashëgimi miliardëshe 8

Humbi babanë por ai fitoi trashëgimi miliardëshe 9

Humbi babanë por ai fitoi trashëgimi miliardëshe 2

Humbi babanë por ai fitoi trashëgimi miliardëshe 11

Humbi babanë por ai fitoi trashëgimi miliardëshe 12

COMMENTS